welkom | kennismaking | achtergrond | groepen | instrumenten | academy | workshops | in beeld | links                                             [inloggen leerlingen]
         
 

Rondomtrom organiseert slagwerkworkshops

Naast alle lessen, verzorgen Bep en Leon overdag ook workshops voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs. Slagwerkschool Rondomtrom is tevens CKV-acceptant voor projecten en workshops binnen het voortgezet onderwijs.

Daarnaast organiseren wij voor het basis onderwijs ook workshops voor Brede School-, Naschoolse Opvang-, Buiten Schoolse opvang- en/of Verlengde Schooldag projecten. Deze workshops worden veelal gegeven in korte of langere series van telkens eenzelfde dag en tijdstip per week. Deze workshops organiseren wijzelf rechtstreeks in overleg met de school, als ook in samenwerking met organiserende stichtingen, organisatie's, instellingen of muziekscholen van de diverse gemeentes.

Voor de workshops van zowel het basis- als het voortgezetonderwijs geldt een maximale groepsgrootte van 25-30 leerlingen. Bij alle workshops worden de ritmes d.m.v. voor- en naspelen aangeleerd. Dit alles in een ontspannen sfeer met veel humor en hilariteit!
Behalve bij de workshop STOMP zorgt Rondomtrom voor de instrumenten. De prijs en duur van de workshop wordt altijd samen met de school bepaald en kan variëren naar gelang de wensen.

Rondomtrom verzorgt voor het onderwijs (Basis-, Voortgezet- en als Brede School e.d. project) de volgende workshops:
Workshop Djembé
Workshop Sambaband
Workshop STOMP
Workshop Bodyclapping
Workshop Emmer-Drummen

Sinds 2 jaar heeft Rondomtrom naast de reeds bestaande workshops zoals hier boven vermeld, ook een aantal nieuwe workshops ontwikkeld. Via deze link:

 www.rondomtrom.com/informatie_nieuwe_workshops/  is te zien welke overige workshops Rondomtrom nog meer te bieden heeft:

Workshop SpotIpad

Workshop ABC Trommelen!

Workshop Sabar

Workshop Afrika

Extra: onze nieuwe lezing "West-Afrika en zijn trommels."                                 


Workshops voor bedrijven, instellingen, docententeams binnen het onderwijs en particulieren hebben afwijkende criteria en prijzen.  Inhoudelijk zijn deze workshops identiek zoals hierboven beschreven bij de workshops van het basis- en voortgezet onderwijs.

Voor meer informatie over al deze workshops kun je contact opnemen met Bep of Leon op telefoonnummer (0165) 55 28 86 of via e-mailadres benl@rondomtrom.com.


   

   

       Slagwerkschool Rondomtrom     Postadres:  Willem Barentszstraat 8, 4702 TE Roosendaal     Telefoon:  (0165) 55 28 86     E-mail:  benl@rondomtrom.com